Строителна борса

Качествени строителни материали в Каварна

Всичко за Вашия ремонт, довършителни работи или строеж, близо до Вас.

В магазина за строителни материали на Андреев Строй ще откриете разнообразие от качествени материали, инструменти и консумативи на ниски цени. При нас бързо и лесно можете да си набавите всичко необходимо, без да се налага да пътувате с километри до някой от по-големите градове. Служителите в строителната борса са с дългогодишен опит и ще ви насочат и съдействат при избора и доставката. 

поглед отгоре над строителна борса "Андреев строй", гр. Каварна
Складови наличности

Повечето строителни материали държим налични на склад, а ако имате нужда от по-големи количества, можете да ги поръчате при нас.

Доставка до адрес

Ако имате нужда от по-големи количества или по-обемисти строителни материали, ние можем да ги доставим директно до посочен от Вас адрес.

Гаранция за качество

Работим само с доказани марки, които лично сме изпитали в своята работа и спокойно можем да препоръчаме на клиентите си.

Конкурентни цени

Съчетаваме удобството да намерите нужните строителни материали близо до вас с разумни цени и качествено обслужване.

Сухи строителни смеси, топло- и хидро изолация

В нашата строителна борса можете да откриете различни сухи смеси и инертни материали за вашия проект – гипс, цимент, лепила за различни видове облицовки или изолация, замазки, шпакловки, фугиращи смеси, външни и вътрешни мазилки, топло- и хидроизолации и др.

Сухи строителни смеси на склад в строителна борса в гр. Каварна

Бои, лакове, лепила

В магазина за строителни материали на Андреев Строй ще откриете разнообразие от висококачествени интериорни и екстериорни бои, бои за влажни помещения, лакове за дърво, метал и др., грундове, импрегнатори, разредители и втвърдители и всичко необходимо за довършителните работи по всякакви повърхности.

ВиК материали

Независимо дали правите малък ремонт или цялостна инсталация, вашите ВиК материали са при нас – крепежи, тръби, фитинги, кранове, сифони, меки и твърди връзки, силикони, елементи и консумативи за ПЕ, ПВЦ и ППР водопроводни инсталации.

щанд ВиК материали в строителна борса "Андреев Строй", Каварна
щандът електро материали в строителна борса "Андреев Строй", гр. Каварна

Ел. материали и осветление

При нас ще откриете богат избор на електро материали – кабели, ключове, контакти, външни и вътрешни осветителни тела и крушки за тях, вентилатори и друго ел. оборудване.

Инструменти, консумативи и крепежни елементи

Строителна борса Андреев Строй предлага широка гама от различни инструменти за строителството и консумативи за тях, както и богат избор на крепежи. 

бордюри, керемиди, тротоарни плочи в строителна борса Андреев Строй, Каварна

Бордюри и паважи

В магазина за строителни материали на „Андреев Строй“, гр. Каварна, ще откриете разнообразие от  керемиди с марки KEBE, BRAMAC и др., бордюри, паважи, тротоарни плочи и други бетонови изделия на Техносим, покриви и фолиа BRAMAC. 

Строителни и инертни материали в Каварна

Доверете се на опита и професионализма