За нас

За компанията

Фирма Андреев Строй ООД гр. Каварна е основана през 2005г. и се е утвърдила като една от водещите фирми в региона в сферата на търговията със строителни материали и арматура и геодезията. Развива се успешно благодарение на високото качество на продуктите и услугите, които предлага и кратките срокове, в които завършва поетите ангажименти, спазвайки традициите и придържайки се към най-високите стандарти и изисквания на модерното строителство. Фирмата разполага с необходимите производствени и човешки ресурси за осъществяване на всякакви проекти, независимо от обема и сложността на изпълнение. Има изградена производствено – техническа база. В дейността се използват съвременни технологии и строителни материали. Принципът на работа във фирмата е коректност и качество, за което допринасят и специалистите, които работят в нея. Те са висококвалифицирани с дългогодишен опит и доказани възможности.

С какво се отличаваме

Печелим доверието на клиентите си с опит, професионализъм и сериозно отношение към поетите ангажименти. Опитът не ни позволява да подценяваме и най-дребния детайл. Добрият проект, качеството на суровините и професионалното изпълнение на всеки етап от строителството са ключови фактори, затова ние се отнасяме отговорно към всяка поета задача. 

Разбираме изискванията

Като строителна фирма с голям опит, ние говорим на вашия език и разбираме изискванията, които имате към строителните материали или изпълнението на заданията.

Работим прецизно

Наша основна ценност е качественото изпълнение на поетите ангажименти, независимо дали става въпрос за доставка на строителни материали или прецизни геодезически услуги.

За добър краен резултат

Когато осигуряваме строителни материали или арматура за вашия проект, ние доставяме качествен продукт, за да може крайният резултат да отговаря на очакванията ви.

Ние работим за Вашия успех

Доверете се на опита и професионализма

Нашите специалисти

Разполагаме с екип високообразовани специалисти и експерти, които работят във фирмата от години и имат нужните опит и познания, за да консултират клиентите ни или да извършват съответните дейности.

Работник в склад за строителни материали

Информация за участие в проект по ОП Иновации и конкурентоспособност.